Deweloper Roku 2017

Aktualności

Rada Nadzorcza Grupy Kapitałowej Polnord S.A. ogłosiła konkurs na stanowisko: Członka Zarządu ds. Inwestycyjnych i Deweloperskich

2019-07-24
zarzad
Zapytaj o mieszkanie

Oświadczam, że zapoznałam/em się z Polityką Prywatności Polnord SA

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polnord S.A. z siedzibą w Warszawie lub spółki z Grupy Kapitałowej Polnord S.A. moich danych osobowych podanych w treści formularza kontaktowego w tym danych kontaktowych w celu nawiązania ze mną kontaktu i przedstawienia mi informacji handlowej na temat mieszkania, które mnie interesuje lub innej oferty Polnord S.A.

Wyrażam zgodę na przekazywanie mi przez Polnord S.A. lub spółki z Grupy Kapitałowej Polnord S.A. informacji handlowej dotyczącej oferowanych mieszkań za pomocą środków komunikacji elektronicznej, zgodnie z art. 10 ust. 2 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną

Wyrażam zgodę na prowadzenie przez Polnord S.A. lub spółki z Grupy Kapitałowej Polnord S.A. marketingu bezpośredniego przy użyciu urządzeń telekomunikacyjnych, w szczególności telefonu, zgodnie z art. 172 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.

Wyślij wiadomość

Powyższy formularz nie służy do zgłaszania usterek. W celu zgłoszenia usterki prosimy o kontakt wyłącznie w formie pisemnej, na adres: 02-972 Warszawa ul. Branickiego 15.

Wybrane mieszkania
Dodane do porównania 0 Porównaj Ostatnio oglądane mieszkania
Brak ostatnio przeglądanych mieszkań.
Od 19.10 biuro osiedla Wilania Wiktoria Wioletta będzie nieczynne.